Privacyverklaring

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

 

Davide La Cara kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Davide La Cara, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Davide La Cara verstrekt. Davide La Cara kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

Waarom Davide La Cara gegevens nodig heeft

 

Davide La Cara verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Davide La Cara uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

Hoe lang Davide La Cara gegevens bewaart

 

Davide La Cara bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

 

Davide La Cara verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen  websitebezoek

 

Op de website van Davide La Cara worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Davide La Cara gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

 

Davide La Cara maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Davide La Cara bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Davide La Cara te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Davide La Cara heeft hier geen invloed op.

 

Davide La Cara heeft Google geen toestemming gegeven om via Davide La Cara verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@davidelacara.nl. Davide La Cara zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

 

Davide La Cara neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Davide La Cara maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Davide La Cara verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Davide La Cara op via info@davidelacara.nl. davidelacara.nl is een website van Davide La Cara. Davide La Cara is als volgt te bereiken:

 

Post- en vestigingsadres:

Boulevard Heuvelink 106-4

6828 KT Arnhem

 

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:

54806682

 

Telefoon:

06 494891892

 

E-mailadres:

info@davidelacara.nl